I vår kamp för att reducera miljöpåverkan av våra textilplattor har vi utvecklat en hållbar och mycket effektiv metod för att installera textilplattor. Med TacTiles® finns inget behov av lim, och monteringen av textilplattorna går därför snabbt och enkelt, samtidigt som att processen nästan eliminerar utsläpp. Dessutom blir det inga skador på underlaget och du kan enkelt flytta runt eller byta textilplattor som det passar dig.

Praktiskt och kostnadseffektivt
Till skillnad från lim behöver inte TacTiles tid att torka. Så fort den sista textilplattan är på plats är golvet redo att användas. När det är dags att byta eller ta bort textilplattorna kan de enkelt tas bort och återvinnas. Det lämnas inga kladdiga rester på plattans undersida och man behöver ingen dyr rengöring av undergolvet. Du kan själv lyfta bort och byta individuella textilplattor.

Hur det fungerar
TacTiles är små, transparenta 75mm x 75mm självhäftande etiketter av plast, som sätts under textilplattorna för att hålla ihop plattorna. Detta patenterade system skapar ett s.k. flytande golv. TacTiles levereras i små kartonger som är enkla att bära och tranportera. Kartongen fungerer också som en dispenser vid installation och kan enkelt återvinnas efter användning.

Beställ prov på telefon 020 801 801